Prestisjetungt stipend til Hanna Tiainen

Vår eminente Post Doc Hanna Tiainen er tildelt et prestisjefylt forskerstipend, nemlig «Osteology Young Researchers Grants». Dette forskerstipendet deles ut av den sveitsiske stiftelsen «The Osteology Foundation».

Nærbilde av Hanna Tiainen.

Hanna Tiainen. Foto: Jonas Wengenroth, OD/UiO.

Stiftelsen arbeider for å styrke samarbeidet mellom forskningsmiljøene ved universitetene og industrien innenfor ben og vevsregnerering. Formålet er å fremme nye teknikker og produkter som kan komme klinikere og pasienter raskere til gode.

Prosjekt som Tiainen skal forske på heter «Biomimetic polyproline peptides as mineralisation promoters in periodontal defects» og vil se nærmere på nye og smarte hydrogeler i periodontale defekter. Prosjektet er i samarbeid med Deepak Vashishth , Center of Biotechnology & Interdisciplinary Studies, Rensselaer Polytechnic Institute ,Troy NY.

Vi gratulerer Hanna med stipendet!

Publisert 10. feb. 2016 15:59 - Sist endret 6. apr. 2017 10:31