Tidligere

Bildet kan inneholde: forsker, forskning, kjemisk ingeniør, laboratorium, kjemi.
Tid og sted: 11. sep. 2020 12:15, Zoom

M.Sc. Sigrid Haugen ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): A study of adiponectin and adiponectin receptor agonist ADP355 on bone and orthodontic tooth movement.

Bildet kan inneholde: person, ansikt, hår, nese, kinn.
Tid og sted: 15. mai 2020 12:15, Zoom

Cand. odont. Anna-Karin Abrahamsson ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): Temporomandibular osteoarthritis in the young and the elderly.

Bildet kan inneholde: klær, ansikt, hake, panne.
Tid og sted: 6. mai 2020 12:15, Zoom

Cand. odont. Bjørn Einar Dahl ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): Mind the gap - internal fit of fixed dental prostheses.

Bildet kan inneholde: organ, menneskelig, menneskekroppen, munn, slakter.
Tid og sted: 7. feb. 2020 12:15, Auditorium I, Geitmyrsveien 69

M.Sc. Aman S. Chahal ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): From inert to active: biofunctionalised PEG hydrogels to guide stem cell behaviour.